Zyre avokatie per te drejten shqiptare dhe nderkombetare

Gjuhë të huaja

  • Italisht
  • Gjemanisht
  • AnglishtKanzlei für
Albanisches und
Internationales Recht

Rudolf-Schöppe-Weg 9
85748 Garching bei München

Tel.: (+49) 089-4477 0838
Mobil: (+49) 0172-807 26 78
Fax.: (+49) 089-4805 8815

E-mail: info@albanisches-recht.de


ORARI I PUNËS:
E Hënë - E Premtë: 10:00 - 17:00
E Shtunë: 10:00-14:00

Arritja me metro (MVV):
U6(c) Kanzlei für albanisches und Internationales Recht 2013  Created by: Mali IT