Zyre avokatie per te drejten shqiptare dhe nderkombetare

Vita

1995 - 1999 Studimet ne Universitetin e Tiranes, fakulteti juridik,
diplomuar si juriste.
1999 - 2002 Juriste ne administraten shteteror shqiptare Prefektura e Tiranes, Bashkia e Tiranes
2002 - 2008 Bashkepunetore e jashtme ne zyra te ndryshme avokatie ne Tirane
2009 - 2011 Studime pasuniversitare prane Universitetit Ludwig Maximilian, Mynih
ne te drejten ekonomike Nderkombetare dhe Europiane
Diplome Master of Law LL. M.
2012 Licensimi si avokate prane dhomes se avokatise Tirane
2013 Licensimi si avokate prane dhomes se avokatise Mynih

Anëtarësime:Kanzlei für
Albanisches und
Internationales Recht

Rudolf-Schöppe-Weg 9
85748 Garching bei München

Tel.: (+49) 089-4477 0838
Mobil: (+49) 0172-807 26 78
Fax.: (+49) 089-4805 8815

E-mail: info@albanisches-recht.de


ORARI I PUNËS:
E Hënë - E Premtë: 10:00 - 17:00
E Shtunë: 10:00-14:00

Arritja me metro (MVV):
U6(c) Kanzlei für albanisches und Internationales Recht 2013  Created by: Mali IT