Zyre avokatie per te drejten shqiptare dhe nderkombetare

Mirëseerdhet

  • Keshillime ligjore dhe perfaqesim ne te gjithe ceshtjet dhe problemet ne lidhje me te drejten shqiptare dhe nderkombetare
  • Keshillim jashte gjyqesor dhe perfaqesim ne te gjitha ceshtjet dhe problemet e te drejtes shqiptare dhe nderkombetare ne Gjermani si dhe keshillim e perfaqesim gjyqesor para gjykatave te te gjitha shkalleve ne Shqiperi.
  • Perpilim dhe kontrollim i kontratave si dhe drejtim i te gjitha bisedimeve parakontraktuale me partnere e shoqeri shqiptare.
  • Pergatitje e ekspertizave ligjore ne ceshtje te ndryshme
  • Perfaqesim kundrejt ministirive dhe institucioneve te tjera shqiptare dhe partnreve te biznesit.
  • Pergatitje e ekspertizave ligjore dhe e korrespondences me institucionet dhe shoqerite shqiptare te biznesit.
  • Bashkepunim dhe mbeshtetje ne te gjithe llojet e hetimeve ligjore ne Shqiperi.Kanzlei für
Albanisches und
Internationales Recht

Rudolf-Schöppe-Weg 9
85748 Garching bei München

Tel.: (+49) 089-4477 0838
Mobil: (+49) 0172-807 26 78
Fax.: (+49) 089-4805 8815

E-mail: info@albanisches-recht.de


ORARI I PUNËS:
E Hënë - E Premtë: 10:00 - 17:00
E Shtunë: 10:00-14:00

Arritja me metro (MVV):
U6(c) Kanzlei für albanisches und Internationales Recht 2013  Created by: Mali IT